DE WOK EXPRESS

DE WOK EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Wok Express. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 18:53 Eten goede smaak,maar ingrediënten nogal karig! Zelfs de garnalen /biefreepjes net als de groenten bar weinig. Meer rijst als iets anders,jammer hoor:(
7 aug 2022 om 20:09 Super lekker
3 aug 2022 om 20:38 Eten was heerlijk en wat een service!! Zeker een aanrader!
3 aug 2022 om 18:52 Altijd super lekkere wok!
31 jul 2022 om 22:12 Eten was prima, tijd van bezorgen was extreem lang.
29 jul 2022 om 6:06 Het eten was heerlijk, goed warm geleverd in Kaatsheuvel. Echter duurde de bezorging wel meer dan een uur dat was jammer. Maar bestel hier zeker vaker!
26 jul 2022 om 21:44 Heerlijk gegeten, snel bezorgd en eten goed warm!
20 jul 2022 om 21:17 Eerste keer hier besteld. Viel ons tegen. Je betaalt best veel voor een gerecht namelijk maar het is niet echt lekker. Geen smaak aan, zo nat en papperig. Woksaus proefde je niet. Heel weinig kip en gebakken rijst heb ik niks van gemerkt. Jammer!
18 jul 2022 om 9:41 Het eten is altijd lekker, maar bij beide bestellingen ontbrak de Teriyakisaus.
1 jul 2022 om 20:30 Lekker eten maar te weinig voor het geld wat je ervoor moet betalen
29 jun 2022 om 19:52 Goede, nette, leuke en op correct tijd bezorgd. Zeer tevreden. Eten was ook goed. Precies wat ik besteld had.
26 jun 2022 om 19:51 Helaas hebben we niet gekregen wat we besteld hebben. Desalniettemin smaakte het prima.